Bluetooth-kõlariga saad oma lemmikmuusika igale poole kaasa võtta

Bluetooth-kõlar on hea kaaslane nii kodus kui ka reisil. Sellega saad juhtmevabalt muusikat kuulata ja telefonikõnesid teha. Sony valikust leiad neid igas hinnaklassis ja just sellise välimusega, nagu sulle kõige rohkem meeldib.

Sony SRS-XB13

See kõlar on hea valik neile, kes soovivad soodsat ja kompaktset kõlarit. Mõõtmetelt väike kõlar mahub mugavalt reisikotti ning ei kaalu ka palju. Aku kestab sellest hoolimata aga kaua – ühe laadimisega mängib kõlar kuni 16 tundi. Telefoni kaudu saad muu hulgas pilku peal hoida kõlari aku tasemel, et seda õigel ajal laadida.

SRS-XB13 paistab silma võimsa bassi poolest, heast helist rääkimata. Ruumilise heli loomiseks saab kõlari ühendada teise samasugusega juhtmeid kasutamata. Kõlari IP67 vee- ja tolmukindlus annab meelerahu ka siis, kui ilmaolud on ekstreemsemad.  

Sony SRS-XB23

Ka Sony SRS-XB23 kõlarist leiab Extra Bass tehnoloogia, mis madalad helid esile toob ning mahlaka bassi lisab. Võrreldes väiksema SRS-XB13-ga on sellel kaks kõlarielementi, mis hoiavad ka valjema heli selgena ja moonutusteta.

Võimsamate elementide tõttu peab selle kõlari aku vastu veidi lühemat aega – ühe laadimisega 10–12 tundi. Samas peab tugeva konstruktsiooniga kõlar vastu ka karmidele oludele ja kukkumistele ning IP67 vee- ja tolmukindlus tähendab, et seda kõlarit saab muretult kasutada nii kodus kui rannas.

Kõlarit on võimalik ühendada nutitelefoniga ning juhtmevabalt selle kaudu kõnesid teha, samuti saab nutitelefoni rakenduse kaudu mugavalt kõlari heliseadistusi muuta.

Sony SRS-XE200

Tõelise peo lubab püsti panna aga võimsa heliga kõlar SRS-XE200. Heli liigub läbi ribakujulise ava korpusel ühes suunas, pakkudes väga selget ning head helielamust. Lisaks selgusele kostab heli unikaalse tehnoloogia abil ka kaugemale.

Kõlari saab kanderihma pidi kinnitada mugavalt reisikoti külge või kasutada seda ilma. Sellelgi kõlaril on IP67 vee- ja tolmukindlus – nii saad oma lemmikmuusikat nautida basseini ääres, muretsemata pritsmete pärast, või metsas seigeldes ükskõik mis ilmaga.

Aku kestab ühe laadimisega kuni 16 tundi, kiirlaadimisega on võimalik 10 minutiga saada juurde kuni 70 minutit kasutusaega. Akus on kasutusel spetsiaalne tehnoloogia, mis kaitseb ülelaadimise eest ja pikendab aku eluiga.

Juhtmevabade kõnede tegemiseks on kasutusel Echo Cancelling tehnoloogia, mis eemaldab taustamüra. Sony nutitelefoni rakenduse kaudu on võimalik kõlarit mugavalt juhtida ja heliseadeid muuta. 

Kõik kõlarid on saadaval Sony Centeri poodides ning e-poes, kust saad nende kohta täpsemalt uurida.