Call of Duty: Modern Warfare 3 mäng nüüd saadaval kõigile konsoolisõpradele

Populaarne sõjamäng Call of Duty on saanud oma nimekirja juurde verivärske täienduse, mis lubab veelgi suuremaid seiklusi, närvikõdi ning vaheldusrikkust pakkuvaid mängurežiime.

Modern Warfare 3 läheb edasi sealt, kust teine osa pooleli jäi. Kapten Price jätkab koos Task Force 141 erioperatsioonide üksusega võitlust ultranatsionalistliku sõjakurjategija Vladimir Makarovi vastu, kes on oma haaret ohtlikult laiendamas üle maailma. Talle vastu astumiseks peab eriüksus mängu panema kõik oma oskused.

Mängus saab ennast proovile panna üksuse osana, täites erinevaid missioone, või olla parimatest parim mitmikmängus. Call of Duty 20. aastapäeva tähistamiseks on mängus läbi aegade suurim hulk erinevaid asukohti, kus lahinguid pidada. Sinna hulka kuuluvad ka vanemate mängude klassikalised kaardid, mida on ajakohastatud ja uuendatud.

Lisaks klassikalistele mängurežiimide saavad mängijad oma võimed proovile panna uuel viisil ning missioone täita avatud maailmas. See annab suurema vabaduse missioonide lahendamiseks ning pakub närvikõdi hoopis teisel tasemel.

Samuti on mängijatel nüüd võimalik koostööd teha teiste tiimidega ja proovida ellu jääda, võideldes vihaste zombihordidega. Kõik see toimub läbi aegade suurimal Call of Duty kaardil, kus on pidevalt uusi kohti avastada ning võimalus peidetud saladusi lahti muukida.

Kõigile mängufännidele on heaks uudiseks ka võimalus oma varustust eelmisest mänguversioonist uude üle tuua. Samuti on fännide meeleheaks tagasi toodud funktsioon map voting, mis laseb enne missioone endale meelepärase maailma valida. Lisaks on taas olemas võimalus oma tegelaste sammude heli kaotada, et vaenlasele paremini ligi hiilida.

Call of Duty Modern Warfare 3 on saadaval nii PS4 kui PS5 versioonina. Lisaks sellele saab praegu eriti hea pakkumisega mängu osta koos PS5 konsooliga nii Sony Centeri poodidest kui ka e-poest.