Jaanipäeva eri: nende kõlaritega saad kärtsu ja mürtsu nii õues kui toas

Suviste pidustuse juurde kuuluvad hea seltskond ja mõnus muusika. Kuna ilusate ilmadega saab seda kõike nautida ka välistes oludes, pole üks korralik kõlar kunagi liiast. Kui sul jaanipühadeks vajalikku muusikariista pole veel hangitud, siis leiad mitu head valikut siit.

Kõlar, mis ei võta palju ruumi – SRS-XG300

Kes otsib soodsat ning kompaktset muusikamängijat, sellele sobib hästi Sony SRS-XG300 mudel. Kõlaris on kasutusel Sony X-Balanced tehnoloogia, mis tekitab kõrgema helisurve, mis omakorda tagab selgema ja vähemate moonutustega helipildi.

Kogult väikese ning IP67 vee- ja tolmukindlusega kõlari saab muretult igale poole kaasa võtta. Aku kestab ühe laadimiskorraga kuni 25 tundi. Leedvalgustus kõlari mõlemas otsas muudab õhkkonna meeleolukamaks.

Hetkel pakutakse SRS-XG300 mudelit väga hea hinnaga, nii et tasub Miterassa e-poes sellele kõlarile pilk peale visata.

Head kõlarid kõigeks: SRS-XP500 ja SRS-XP700

Kes kõlarit kaasas kanda ei plaani, leiab Sony valikust suuremad, SRS-XP seeria mudelid. Suuremad kõlarielemendid täidavad helidega ka suuremad ruumid ja aiapeogi ning tänu Mega Bass tehnoloogiale kõlavad madalad bassihelid mahlasemalt kui tavaliselt.

IPX4 veekindlus kaitseb pritsmete ning kerge vihma eest, aga kui vaja, saab kõlari sisseehitatud sanga pidi ka kiiresti ühest kohast teise liigutada.

SRS-XP500 mudel töötab ühe laadimisega kuni 20 tundi ning SRS-XP700 mudel kuni 25 tundi. Esimesele on 10-minutilise laadimisega võimalik juurde saada umbes poolteist tundi kasutusaega ning teisele kuni 3 tundi.

Nende kõlaritega võid maha pidada tõeliselt meeleoluka ja meeldejääva peo: rääkimata muusika mängimisest, saab nendega ühendada kaks mikrofoni karaoke jaoks või soovi korral ka kitarri.

MHC-seeria mudelid karaokesõpradele

Kes aga karaoket tõsisemalt võtab, see valigu sobiv mudel MHC-seeriast. MHC-V13, MHC-V43D ja MHC-73D kõlaritele saab taha ühendada mikrofoni ning sarnaselt SRS-XP seeriale kasutada neid ka kitarrivõimendina.

Laulusõpradele pakuvad MHC-seeria kõlarid võimalust tunda end tõelise rokkstaarina. Seda saad teha Fiestable’i rakenduse kaudu: võtke sõpradega mõõtu ja selgitage välja, kellel on parem lauluhääl, või looge muusikapalade esitlusloendeid, mida kõik pidulised täiendada saavad.

Kõlarid on väga hea heliga tänu eraldiseisvatele tviiteritele, kesksageduse- ning bassikõlaritele. Eriti võimsa ruumilise kogemuse saab aga siis, kui mitu kõlarit üksteisega ühendada.

MHC-V34D ja MHC-V73D mudelitega saad luua tõelise peoõhkkonna ka valgustuse poole pealt – tänu leedtuledele.

Sisseehitatud ratastel kõlarit on mugav ühest kohast teise liigutada. Juhtimiseks on ülemise otsa mudelitel mugav puutetundlik juhtpaneel, mis võimaldab lugusid vahetada ka käeviipega paneeli kohal.