Kas oled Sonylt juba fototehnika ostult raha tagasi küsinud?

Endiselt on käimas kampaania, mille käigus annab Sony fototehnika ostu pealt raha tagasi. Toodetelt on võimalik tagasi saada kuni 500 eurot, seega on just õige aeg endale uus kaamera, objektiiv või muud lisavarustust muretseda.

Ostes kampaania raames täiskaader-hübriidkaamera mudeli, pakub Sony võimalust nende käest tagasi küsida 200 kuni 500 eurot. Valikus on näiteks Sony a7SM3 mudel (ilma objektiivita), mis on pälvinud ka EISA parima kaamera auhinna.

Sellelt kaameralt leiad uue ja täiustatud Bionz XR pildiprotsessori, mis pakub varasema mudeliga võrreldes kuni 8 korda suuremat jõudlust. Exmor RTM CMOS tagantvalgustusega täiskaader-pildisensor võimaldab aga väga häid pilte teha ka hämarates oludes.

Lisaks täiskaaderkaameratele on saadaval ka väga head Vlog seeria hübriidkaamerad, mis sobivad ideaalselt alustavatele sisuloojatele.

Samuti on kampaania raames saadaval suur valik mitmekülgseid objektiive. Siit leiab nii profitooteid kui ka mudeleid, mis võimaldavad fotojäädvustused uuele tasemele viia. Objektiivide puhul jäävad tagasimakstavad summad olenevalt mudelist 100–200 euro piiresse.

Kui kaamera ja objektiivid juba olemas, aga lisavarustus tahaks täiendamist, siis on kampaania raames ka neilt võimalik soodustust saada. Näiteks uue mälukaardi soetamisel on tagastatav summa 50–200 eurot, mikrofonide puhul jäävad summad 50 ja 100 euro juurde.

Lisaks neile on Sonyl pakkuda hübriidkaameratele mõeldud akutaldu, mis teevad filmise ja pildistamise vertikaalses asendis mugavamaks ning pikendavad tänu lisaakudele ka kaamera kasutusaega. Nende hinnast annab Sony ostjatele tagasi 50 eurot.

Kõigi mudelitega saab tutvuda Sony kampaanialehel, kus on näha iga seadme soodustuse suurus. Kes veel omale uut kaamerat või muud fototehnika toodet välja pole valinud, peab tähele panema, et seda saab teha kuni jaanuari lõpuni käesoleval aastal.

Ostu on võimalik registreerida 30 päeva pärast selle tegemist ning viimaseks taotluse esitamise päevaks on 15. märts 2024. Kampaanialehel saab nii oma taotluse registeerida kui ka selle staatust jälgida.

Kogu mudelivalikuga, mida Sony Center selle kampaania raames pakub, saad lähemalt tutvuda nende e-poes.