Kas teadsid, et Sony pakub paljudele toodetele kuni kolmeks aastaks pikendatud tehasegarantiid?

Nagu juba vanad eestlased teadsid öelda, ei hüüa õnnetus tulles. Just seda silmas pidades on Sony kõigile klientidele vastu tulnud ning oma seadmete meelerahus kasutamiseks välja toonud pikendatud tehasegarantii. Kuidas see toimib ja mismoodi garantii ka oma ostetud tehnikale saada?

Pole harvad juhud, kui teler või kõlar otsustab töölepingu lõpetada vahetult pärast kaheaastaseks saamist. Kui esimesed kaks aastat on kaetud tavapärase garantiiga, siis sealt edasi peab igaüks ise vaatama, kuidas oma rikkis tehnikavidina töökorda saab. Halvemal juhul võib see tähendada hoopis seadme väljavahetamist.

Õnneks on Sonyl selle vastu rohtu. Nimelt pakutakse lisaks tavapärasele kahe aasta pikkusele garantiile võimalust soetada kuni kolm aastat garantiid juurde. Seega kokku on võimalik ostetud tehnikatoodet kasutada viis aastat ilma remondi või muude murede pärast muretsemata.

Pikendatud tehasegarantii korral ei pea klient vea tuvastamise ja ka remondi eest mingeid kulusid kandma. Peale selle pakutakse suuremate toodete puhul tasuta transporti, mis aga igal konkreetsel juhul eraldi kokku lepitakse. Samuti on võimalik remondiperioodil kasutada asendustoodet.

Kuidas see siis päriselus toimib? Kui ostad näiteks Sony KD-55X81K 4K teleri, on kahe aasta pikkuse lisagarantii maksumus 75 eurot. Juhul kui pikendatud garantiid pole soetatud ja teleriga peaks pärast standardset kahe aasta pikkust perioodi midagi juhtuma, algavad pisivigade remondihinnad selle teleri puhul 80 eurost.

Lisagarantiid on võimalik osta kuni kolmeks aastaks, ühe aasta kaupa. Kaetud on pea kõik tehnikatooted teleritest, kaameratest ja objektiividest kuni kõrvaklappideni. Konkreetsete toodete juures, millele pikendatud garantiid pakutakse, on Miterassa e-poes vastav info lisatud kirjeldusse.

Osta saad pikendatud garantii koos tootega või 30 päeva peale ostu sooritamist. Viimasel juhul pole tarvis ka eraldi poeskäiku ette võtta, sest Miterassa pakub võimalust soetada pikendatud garantii mugavalt otse nende e-poest.