Kõikide jalgpallisõprade rõõmuks on FIFA seeria uue mängu eeltellimine alanud

Tõenäoliselt saab kahe käe sõrmedel üles lugeda konsoolimängud, mis on jõudnud lausa kultuse staatusesse. Üks neist on konkurentsitult ka FIFA seeria. Kuulus jalgpallimäng on saanud taas uue järje ning kannab nüüd nime EA Sports FC24.

Palju uuendusi, mis välja ei paista

Aasta-aastalt on FIFA seeria loojad muutnud mängu aina realistlikumaks ning ka tänavu on selles vallas tehtud suur samm edasi. Kasutusele on võetud HyperMotionV tehnoloogia, mis muudab mängijate liigutused ja kehakeele sujuvamaks, et need oleks päriselule võimalikult sarnased. Selle saavutamiseks on kasutatud enam kui 180 mängust kogutud ruumilisi videoandmeid.

Mängijate loomiseks kasutatav Frostbite tehnoloogia on samuti täiendusi saanud ning võimaldab nende liigutusi täpsemalt ja loomulikumalt kujutada. Samamoodi on täiustatud ka erinevate materjalide kuvamist ja pisidetailide täpsust, et luua võimalikult loomutruu kogemus.

PlayStyles võimaldab edasi anda mängijate stiili omapärasid ja muudab seeläbi iga mängija unikaalsemaks. Selle tarvis on kasutatud Opta tehisintellekti modelleerimistehnoloogia abil kogutud päriselu andmeid.

Põnevad väljakutsed

Mängust leiab enam kui 700 klubi üle maailma, üle 30 erineva liiga ning üle 19 000 mängija. Muidugi ei puudu mängust ka nii kõvad staarid nagu Erling Haaland, Jude Bellingham ja Kylian Mbappe, kelleks mängus olles kehastuda. Fännidele saab tuliseid lahinguid pakkuda enam kui sajal staadionil.

Lisaks klassikalisele madistamisele platsil on võimalik luua enda mängija ning temaga jalgpallimaailma tippu tõusta. Samamoodi saab ennast proovile panna ka peatreeneri rollis ja oma võistkonna legendaarsesse staatusesse tõsta.

FC 24 võimaldab kokku panna oma unistuste võistkonna ning oma lemmikmängijaid edasi arendada ja maailma tippmängijateks vormida. Selleks on mängus erinevad ülesanded, mille täitmisel saab mängijate oskusi kasvatada.

Ultimate Team mängurežiimis on võimalik aga kokku panna võistkondi, mis koosnevad maailma parimatest mees- ja naisjalgpalluritest ning luua täiesti unikaalseid koosseise.

EA Sports FC 24 tuleb müüki alates 29. septembrist, kuid juba praegu saab mängu eeltellida. Selleks pole tarvis teha muud, kui külastada Sony Centeri e-poodi – eraldi versioonid on saadaval nii PS4 kui ka PS5 konsoolidele.