Need on parimad lisatarvikud Sony Playstation 5 konsoolile

Kui oled äsja saanud uhiuue Playstation 5 konsooli omanikuks ja tahad sellest viimast võtta, siis tasub üle vaadata Sony poolt pakutavad lisaseadmed. Valik on arvestatav ning pakub nii võimalusi, et mängukogemust parandada, kui ka praktilisi lahendusi, mis igapäevatoiminguid lihtsustavad.

Sony Pulse 3D juhtmevabad kõrvaklapid

Spetsiaalselt PS5 konsooli tarbeks loodud klapid on juhtmevaba ühendusega ning pakuvad ka mürasummutust. Klappide suureks eeliseks on nende lihtne ühendamine konsooliga tänu kaasas olevale adapterile.

Nagu nimigi ütleb, on klappide juures kasutatud 3D Audio tehnoloogiat, mis muudab heli ruumiliseks ning on just PS5 konsooli jaoks häälestatud.

Pulse 3D klappe saab soovi korral kasutada ka vanema PS4 mudeliga, samuti Mac ja Windowsi arvutiga. Loe klappide kohta lähemalt siit või suundu e-poodi, kust neid osta saad.

PS5 Media Remote juhtpult

Media Remote juhtpuldiga saad PS5 konsooli kasutada meediakeskusena ja seda võrreldes tavapuldiga mugavamalt juhtida. Puldist on võimalik konsool tööle panna ning kiirklahvide kaudu otse oma lemmikstriiminguteenus avada.

Lisaks saab PS5 pulti ka õpetada, nii et kokku sobivate telerite heli ja seadeid saaks otse selle pealt muuta. Pulti saab osta Miterassa e-poest ja Sony Centeri kauplustest.

VR2 virtuaalreaalsusseade

Kes aga tahab PS5 mängukogemuse uuele tasemele viia, sellele pakub Sony virtuaalreaalsuse peaseadet VR2 koos juhtpultidega. Värskelt turule jõudnud seade pakub üliteravat 4K resolutsioonis pilti. Ekraan põhineb OLED-tehnoloogial ning pakub sujuvat, 120-hertsist kaadrisagedust.

Komplekti kuulub lisaks peaseadmele ka kaks spetsiaalselt juhtpulti, mis toimivad mängumaailmas käepikendustena. Vibratsioonimootorid annavad mängus toimuvat detailselt edasi nii juhtpultides kui ka peaseadmes endas.

Miterassa e-poest on võimalik tellida komplekt koos mänguga “Horizon Call of the Mountain”. VR2 seadme kohta saad soovi korral lähemalt lugeda siit.

VR2 ja DualSense pultide laadijad

Konsooli enda ja VR2 seadme juhtpulte on võimalik laadida otse kaabliga, kuid lisaks sellele on saadaval ka eraldi laadimisalused. Nii DualSense kui ka VR2 Sense laadimisalusel saad korraga laadida kahte pulti ning hoida neid alati kindlas kohas.