Nüüd saad Avatari maailma avastada uues Playstation 5 konsoolimängus

Kinolinadel ülisuure menu saatel jooksnud Avatari fantaasiamaailma saavad nüüd sukelduda ka kõik mänguhuvilised, sest põnevad seiklused on tulnud värskelt Playstation 5 konsoolile.

“Avatar: Frontier of Pandora” on first-person-seiklusmäng, kus mängijal tuleb kehastuda peategelaseks ning avastatud maailmas ringi liikudes ülesandeid täita. Tegevus toimub enneolematult kauni loodusega ja lummavas Pandora maailmas – selle ilu ja olemasolu tulebki kaitsma asuda.

Mängu peategelane on Na’vi. Militaarne korporatsioon RDA röövis ta 15 aastat tagasi, aga nüüd on ta lõpuks taas vabaduses. Sinu ülesanne on juhtida teda läbi ohtlikest olukordadest. Peategelast saab mängu jooksul pidevalt arendada ning omandada uusi oskusi ja varustust, mis aitavad ülesandeid paremini täita.

Mängus on võimalik võtta ette põnevaid missioone, et kaitsta Pandora fantaasiamaailma RDA eest ning liituda selle maailma omanäoliste klannidega. Olenevalt mängu versioonist (Gold ja Platinum edition) on võimalik saada juurdepääs ka lisamissioonidele.

Playstation 5 konsooli mänguversiooni Avatarist saad osta Sony Centeri kauplusest või e-poest. Hetkel on see saadaval soodushinnaga, seega tasub poekülastus kiirelt ette võtta.

Enneolematult kauni Avatari fantaasiamaailmaga ning selle omanäoliste tegelastega saad tutvust teha selle treili kaudu: