Nüüd saad konsoolimänge nautida Sony PULSE Explore kõrvasiseste klappidega

Sony on loonud spetsiaalselt Playstationi mängukonsooli juurde kuuluvad uued, kerged ja mugavad kõrvasisesed klapid.

PULSE Explore klappide loomisel on suurt rõhku pööratud loomuliku heli tabamisele ning selle detailsele ja ehedale esitamisele. Stuudiolik heli on saavutatud tänu draiveritele, mis suudavad heli väga täpselt edasi anda kogu spektri ulatuses, olgu tegu madalate või kõrgete toonidega.

PS5 konsooliga ühendamiseks on kasutusel PlayStation Link tehnoloogia, mis võimaldab ülikiiret ja katkestusteta andmeedastust. See omakorda tähendab, et edasi antakse kõik olulised helidetailid.

Mõlemal klapil on sisseehitatud mikrofon, et saaksid mängukaaslastega mugavalt suhelda. Nutikas, tehisintellektil põhinev tehnoloogia kõrvaldab rääkimisel kogu taustamüra, et läbi mikrofoni edastav heli oleks kristallselge. Helitugevuse muutmiseks leiab klappidelt eraldi nupu.

Kusjuures sama tehnoloogia abil on kindel ühendus tagatud ka teiste seadmetega, nagu näiteks Windowsi ja Maci arvutite või Sony uue käsikonsooliga PlayStation Portal. Selle jaoks on komplektis kaasas eraldi USB-pulk, mille vastava seadmega ühendada saab.

Muidugi saab kõrvaklappe tänu Bluetoothi võimekusele edukalt kasutada ka nutitelefoniga ja kõnesid vastu võtta ka siis, kui kõrvaklapid on ühendatud näiteks PS5 konsooliga.

PULSE Explore klapid tulevad koos laadimiskarbiga, kus on neid mugav hoida ning mis toimib ka lisaakuna. Ühe laadimiskorraga töötavad klapid kuni viis tundi, tänu laadimiskarbile on seda perioodi võimalik pikendada kuni 10 tunni võrra.

Komplektis on lisaks kõrvaklappidele PlayStation Link USB adapter, laadimiskarp, laadimiseks mõeldud USB-kaabel ning kolmes eri suuruses otsikud. PULSE Explore klappide kohta saad täpsemalt lugeda Sony kodulehelt ning ostusoovi korral külastada Sony Centeri kauplusi või e-poodi.