Osta Playstation 5 Slim mängukonsool ning saad ühe mängu tasuta kauba peale

Populaarne mängukonsool Playstation 5 on läbinud uuenduskuuri ning on nüüdsest palju õhem ning võtab vähem ruumi. Võrreldes vana versiooniga on mudel Slim ligi 30 protsenti väiksem, kuid peale selle on tehtud ka muid muudatusi.

Võrreldes eelmise mudeliga on õhema versiooni mõõtmed vähenenud nii laiuses, pikkuses kui ka sügavuses ning seda nii standardse kui plaadimängijaga konsooli puhul. Digitaalse variandi mõõtudeks on 80 x 358 x 216 mm varasema 92 x 390 x 260 mm asemel ning plaadiga versiooni uuteks mõõtudeks on 95 x 358 x 216 mm endise 104 x 390 x 260 mm asemel.

Lisaks kompaktsemale korpusele on Sony lahendanud uuenenud konsooli juures ka plaadimängija osa. Kui vanal mudelil sai valida kas digitaalse või plaadilugemise võimekuse variandi vahel, siis nüüd saab plaadimängija ka hiljem juurde osta ning digitaalsele versioonile ise külge panna.

See muudab palju lihtsamaks nende elu, kes esialgu ostavad digitaalse variandi, kuid hiljem soovivad ka plaadimängija lisada.

Slim versiooniga on Sony suurendanud ka sisemist mäluruumi. Kui varasemalt oli mängude ja muu talletamiseks kasutada 825 GB ruumi (mõlema versiooni puhul), siis värskendatud mudelil on seda kokku 1 TB (nii plaadilugejaga kui ka ilma).

Uus versioon, nii digitaalne kui ka plaadilugejaga, on saadaval Sony Centeri kauplustes ning e-poes. Muuseas, hetkel on käimas kampaania, mille raames saavad kõik plaadilugejaga versiooni ostjad tasuta kaasa ühe mängu omal valikul.

Mängude hulgast leiab tõelisi kassahitte ning põnevust nii märuli- ja sõjamängude huvilistele kui ka spordisõpradele. Valikus on näiteks Street Fighter seeria PS5 versioon, Call of Duty Cold War strateegiamäng, FIFA 23 jalgpallisõpradele ning mitu varianti NBA 2K seeriast korvpallifännidele. Kogu mänguvalikuga saad tutvuda siin.