Osta PS5 konsool ja loosiõnne korral annab Sony sulle 300 eurot krediiti!

Just nüüd on õige aeg oma vana konsool Playstation 5 vastu välja vahetada, sest Sony Centeris on Slim versioon saadaval tavahinnast 110 eurot soodsamalt. Ja seda enam et kõigi vahel, kes sooritavad ostu 16. veebruarist kuni 29. veebruarini, loositakse välja ka 300 eurot poekrediiti, mille eest saab soetada Playstationi lisatarvikuid.

Uus mudel on kergem ja väiksem

Playstation 5 on turul olnud juba mõnda aega ning 2023. aasta lõpus läbinud ka uuenduskuuri. Uus versioon kannab nime Slim ning see viitab otseselt ka värskendatud väljanägemisele. Nimelt on uus mudel vanemast oluliselt õhem ja kergem. Võrreldes vana mudeliga on suurus vähenenud 30 protsendi võrra ning kaal 18 protsendi võrra, ilma plaadilugejata versioonil aga 24 protsendi võrra.

Lisaks sellele on Sony viinud Slim versiooniga sisse tänuväärse muudatuse. Nimelt saab osta ka ilma plaadimängijata versiooni ning vajadusel selle hiljem eraldi juurde osta.

PS5 Slim muudatused ei piirne aga ainult välimusega. Uuel versioonil on sisemälu viidud 1 TB peale – vanal oli mälumahtu 825 GB. Samuti on esipaneelil tavaline USB-pesa asendatud USB-C variandiga.

Mida loosiõnne naeratamisel teha?

300 euro eest saab päris palju kasulikke lisavidinaid. Alustades näiteks laia värvivalikuga DualSense lisapuldist, et sõpradega koos mõõtu võtta. Või spetsiaalne juhtpult või eraldi PS5 pultide laadimisalus, mis elu lihtsamaks teevad.

Sony pakub Playstationile ka Pulse Elite juhtmevabasid ülepea käivaid kõrvaklappe ning värskelt valikusse jõudnud Pulse Expore kõrvasiseseid klappe. Kes aga soovib Sony VR2 virtuaalreaalsusseadme järele proovida, saab ka seda teha. Viimane maksab küll rohkem kui võidusummast välja tuleb, kuid puuduoleva võib ju ise juurde maksta. Ja muidugi võib võitja endale meelepäraseid mänge valida laiast valikust.

Veebist tellijad osalevad loosimises automaatselt, Sony Centerist kohapealt ostes tasub jätta teenindajale oma kontaktandmed, et õnnelike võitjatega saaks ühendust võtta.

Loosimine viiakse läbi 1. märtsil ning võitjaga võetakse ise ühendust.