Osta Sony kaamera ja saad tasuta mälukaardi kauba peale

Kaamera soetamisel on oluline läbi mõelda ka fotode ja videote talletamine. Üldjuhul tuleb selle jaoks mälukaart eraldi kaasa osta, kuid Sony talvise kampaania raames saab selle koos täiskaader-hübriidkaamera mudelitega a7SM3 ja ILME-FX3 tasuta.

Sony a7SM3 on tänu täiustatud BIONZ XR pildiprotsessorile jõudluse poolest oma eelkäijast kaheksa korda võimekam. Tagant valgustusega Exmor RTS CMOS täiskaader-pildisensor teeb väga häid pilte ka hämarates oludes.

Kaameraga saab filmida 4K resolutsioonis 120 kaadrit sekundis, mis tagab tavapärasest sujuvama tulemuse. Keresisene 5-teljeline optiline pildistabilisaator koos Active Mode režiimiga vähendavad käe pealt filmimisel värinat.

Sony Cinema Line mudel ILME-FX3 pakub juba tõelist profikogemust. Kerge ja vastupidava kerega kaamerat on mugav kasutada ning tänu spetsiaalsele kinnitusele saab selle külge ühendada erinevaid lisasid. Kaameral on ühe pesa asemel koht kahe mälukaardi jaoks, et ka suure hulga piltide ja videote salvestamine oleks muretu.

Ka selles mudelis on BIONZ ZR pildiprotsessor ning CMOS Exmor R tagant valgustusega pildisensor. Kui tavapäraselt on kaamerate ISO tundlikkus vahemikus 80 – 102 400 ühikut, siis ILME-FX3 võimaldab kasutada ülikõrget tundlikkust kuni 409 600 ühikut. Samuti kasutab see mudel S-Cinetone värviprofiile, mis annavad videosalvestustele filmiliku välimuse.

Kampaania raames tasuta kaasa tulev Sony CFexpress mälukaart töötati välja selleks, et muuta kompaktkaamerate jõudlus ülikiireks, mis on vajalik tipptasemel videoloomeks. Selle kaardi andmete edastuskiirus on võrreldes SDXC tüüpi kaartidega pea kaks korda suurem. CEA-G160T kaardi lugemiskiirus on 800 MB sekundis ning kirjutamiskiirus 700 MB sekundis.

Tänu neile omadustele saab filmida ka kiireid kaadreid sujuvalt ja katkestusteta. Videote ja fotode laadimine kaamerast arvutisse käib samuti ülikiirelt.

Talvine kampaania kestab kuni 2023. aasta lõpuni, täpsemat infot toodete kohta leiad kampaanialehelt. Muide, antud kaameratele annab Sony ka ühe aasta garantiid juurde, lisaks tavapärasele kahele aastale. Selleks on tarvis oma ost registreerida siin veebilehel.

Lisaks sellele osaleb a7SM3 mudel ka raha tagasi kampaanias. See tähendab, et selle kaamera ostjad saavad kuni 21. jaanuarini 2024. aastal sooritatud ostu eest Sonylt 300 eurot tagasi küsida. Kampaania kohta saad täpsemalt lugeda siit.

Kampaaniatoote ostuga saab ka tasuta ligipääsu Sony Alpha Academy fotokoolitusele, mida viivad läbi ala eksperdid. Osalemiseks tuleb luua endale Sony lehel konto ning skaneerida kaamera pakendil olev QR-kood.