Otsid müra summutavaid klappe, mis oma tööga eeskujulikult hakkama saavad? Sonyl on sellised olemas

Sony on kõrvaklappide mürasummutustehnoloogia lihvinud aastatega pea täiuseni. Seega pole imestada, et ka nende kõrvaklappide valik selles vallas on üks maailma paremaid. Toome siin näiteks mudeli WH-1000XM5, mis pakub ka väga head heli ning mitut lisavõimalust.

Kui oled tüdinenud linnakärast, siis kõrvaklapid WH-1000XM5 pakuvad lahenduse. Nende mürasummutus on nii efektiivne, et saad ümberkaudsest mürast pea täielikult eemalduda – võid vaikust nautida nii tänaval kõndides, lennukis istudes kui mis tahes muudes kärarikastes kohtades viibides.

Sony on spetsiaalselt nende kõrvaklappide jaoks loonud mürasummutusprotsessori QN1. See kogub ümbritsevast keskkonnast andmeid kaheksa kõrvaklappidele paigutatud mikrofoni kaudu, et tulemus oleks parim igas olukorras.

Soovi korral saad kasutada adaptiivset helijuhtimist, mis salvestab kuulaja kasutusmustrid ning oskab edaspidi automaatselt erinevaid helirežiime soovitada vastavalt sellele, kus sa parajasti viibid ning milline on müratase sinu ümber.

Sama palju on Sony tähelepanu pööranud vabakäekõnedele. Tagamaks hea kuuldavuse nii kõnelejale kui ka kuulajale kasutatakse kõne eraldamiseks ümbritseva keskkonna mürast nelja mikrofoni ning tehisintellekti abil loodud algoritmi. Süsteem suudab efektiivselt minimeerida ka tuulemüra.

Muidugi ei hiilga WH-1000XM5 ainult mürasummutusega. Klappide heli on timmitud viimase peale: spetsiaalselt disainitud süsinikkomposiitmaterjalist 30 mm kõlarielemendid parandavad kõrgsageduste tundlikkust, et saavutada loomulikum heli.

WH-1000XM5 kõrvaklapid toetavad High-Resolution Audio standardit, mis tagab heli selguse, ning DSEE Extreme tehnoloogiat, mis aitab tihendatud digitaalseid faile esitada loomulikumalt ning suurema ulatusega.

Kõige selle juures pole unustatud ka kandmismugavust. Kaalult kerged klapiosad on kaetud materjaliga, mis aitab vähendada survet kõrvadele. Nii saad klappe peas hoida pikemat aega, ilma et need ebamugavust tekitaksid.

Paljudelt tehnikaportaalidelt kiita saanud ning mitmel puhul maailma parimateks ülepeaklappideks valitud WH-1000XM5 kõrvaklapid on saadaval valges, mustas ning sinises värvitoonis. Ostuhuvi korral külasta Sony Centeri kauplusi või e-poodi, kus hetkel on klappidele ka hea pakkumine.

Kui soovid kõrvaklappide kohta rohkem teada saada, külasta Sony kodulehte.