Otsid uut kaamerat või objektiivi? Sonyl on sulle mitu head pakkumist

Kui oled plaaninud oma vana kaamera uue vastu vahetada või tahad fotograafiaga alustada, siis pakub Sony selleks hetkel head võimalust. Kuni septembri lõpuni on soodushinnaga saadaval nii täiskaader-hübriidkaameraid, vlogimiseks mõeldud kaameraid kui ka objektiive. Vaata pakkumisi lähemalt Miterassa e-poest.

Sony Vlog hübriidkaamera ZV-E10B

Kaamerad vlogimiseks

Sony Vlog seeria kaamerad on spetsiaalselt vlogijatele mõeldud. Need kaamerad pakuvad paindlikkust nii videote kui ka fotode tegemisel ja filmilikku tulemust sisu loomisel. Kõigil kaameratel on olemas kiire autofookus, 4K video salvestamine ning puutetundlik ja intuitiivne juhtpaneel ning ekraan, mida saab mugavalt eri nurkade alla keerata.

Vlogimiseks mõeldud kaamerate headusest annab aimu mudel ZV1, mis on pälvinud kiitust mitmelt poolt, näiteks on see saanud parima vlogimiskaamera auhinna EISA-lt ja ka disainiauhinna Red Dot. Praegu on võimalik osta see kaamera endale 50 eurot tavahinnast soodsamalt.

Kui otsid aga komplekti, kus juba olemas ka objektiiv, siis saad 100 eurot soodsamini kätte ZV-E10B mudeli, mis tuleb koos 16–50 mm objektiiviga.

Sony täiskaader-hübriidkaamera a7M4

Täiskaader-hübriidkaamerad

Kui plaan on fotograafiaga süvitsi minna või asi professionaalsemalt ette võtta, siis on Sonyl pakkuda ka mitmeid täiskaader-hübriidkaameraid. Näiteks a7c mudel on omasuguste seas üks kergemaid ja väiksemaid. Samas on sellel olemas 24,2 mm tagantvalgustusega täiskaader-pildisensor ning 4K resolutsioonis filmimise võimekus koos HDR-toega.

Selle mudeli saab praegu kätte tavahinnast lausa 440 eurot odavamalt. Sony pakub samale mudelile ka 28–60 mm objektiiviga komplekti, mille hind on soodusperioodil lausa 540 euro võrra väiksem.

Tippklassi kogemust otsides tasub aga pilk pöörata a7M4 mudeli poole. Selle Exmor R CMOS tagantvalgustusega 35 mm sensor võimaldab teha unustamatuid 33 Mpx fotosid ja salvestada 4K videot 60 kaadrit sekundis. Uue põlvkonna Bionz XR pildiprotsessor on eelnevast kuni 8 korda võimsam ning lisab piltidele veelgi enam teravust ja selgust.

Sony a7M4 ostult saad kampaaniaperioodil tavahinnast alla 200 eurot, koos 28–70 mm objektiiviga on soodustus aga kokku 300 eurot.

Sony SEL40F25G täiskaader 40mm f/2.5 objektiiv

Objektiivid

Kui kaamera juba olemas või sobiv soodusmüügilt välja valitud, siis sinna juurde pakub Sony ka hea hinnaga objektiive. Neid on saadaval erineva fookuskauguse ja ava suurusega.

Kõige parema hinna ja suurema soodustusega on hetkel pakkumises SEL40F25G, SEL24F28G ja SEL50F25G mudelid – need saab kätte 599 euroga.

Valikus on ka suumobjektiive (SEL24240), lainurkobjektiive (SEL20F18G) ja makroobjektiive (SEL90M28G). Nende hinnasoodustus jääb 8–9 protsendi juurde. Kogu objektiivivalikuga saab tutvuda siin.

Tasub ka tähele panna, et paljude kaamerate ja objektiivide puhul pakub Sony tavapärasele kaheaastase garantiile juurde üheaastast lisagarantiid. Loe selle kohta lähemalt siit.