PlayStation Portal Remote Player toob konsoolimängud sinu peopessa

Kui seni oleme harjunud konsoolimängude mängimiseks kasutama klassikalist pulti, siis Sony on astunud sammu edasi ning pakub oluliselt mugavamat ja paindlikumat lahendust. Nende uus seade PlayStation Portal Remote Player annab juhtnuppudega kaasa ka ekraani.

PS5 konsooli jaoks mõeldud juhtpuldiga saab mänge mängida ka siis, kui keegi teine parajasti telerit vaatab. Ühendamiseks kasutab juhtpult kodust WiFi-võrku, mis muuhulgas tähendab, et sa ei pea mängima kindlasti elutoas, vaid võid seda mugavalt teha näiteks köögilaua taga või magamistoas.

Selle 8-tolline LCD-ekraan pakub teravat ja detailirohket pilti ning tänu 60-hertsisele värskendussagedusele on liikumine Full HD resolutsiooniga ekraanil sujuv.

Puldiga saad mängida nii PS4 kui ka PS5 mänge ning tänu kiirele ühendamisele ei pea alati ette võtma pikki mängusessioone – vajuta vaid nupule ja oledki mängumaailmas, et nautida üht kiiret vahepala, kui aega parajasti üle jääb.  

PlayStation Portal Remote Playeri juhtnuppude juures on kasutatud sama tehnoloogiat mis Sony DualSense puldilgi. See tähendab mitmekülgset värinaga tagasisidet, täpseid liigutusi ning dünaamilist juhtkangide liikumist, mis muudavad raskust vastavalt mänguolukorrale.

Puldil on olemas ka kõlarid. Kui soovid veelgi paremat helikogemust, siis saad puldiga ühendada Sony uued Pulse Explore nimelised kõrvasisesed klapid. Kasutusmugavust tõstab ka akutoide.

Kui tahad uue puldi kohta rohkem teada saada, siis suundu Playstationi veebilehele. Ostusoovi korral tasub külastada Sony Centeri kaupluseid ning ka e-poodi.