Seikle koos Ämblikmehega: uue PS5 mängu “Marvel’s Spider-Man 2” eelmüük on alanud

Tuntud koomiksikangelane Ämblikmees jõuab peagi kõigi fännideni uues mängus “Marvel’s Spider-Man 2”. Mängu eelmüük Sony Centeris on avatud ning sellega koos on saadaval ka ägedaid mänguteemalisi lisavidinaid.

Veelgi põnevamad seiklused ja mitu Ämblikmeest

Ämblikmees on maailma pahalaste käest päästnud juba 1962. aastast alates, mil ta esmakordselt koomiksikaante vahele jõudis. Sealt edasi on superkangelane teinud tegusid nii filmides, seriaalides, raamatutes kui videomängudes.

Käesoleva aasta 20. oktoobril toob Sony avalikkuse ette seeria verivärske mängu, kus mängijad saavad kehastuda kaheks erinevaks Ämblikmeheks ning tegelaskujusid vastavalt olukorrale kiiresti vahetada.

Ka kriitikute poolt kiita saanud mängus seiklevad nii Peter Parker kui ka Miles Morales, kes võitlevad vanade ikooniliste vaenlaste vastu nagu Venom, Kraven the Hunter ja Lizard.

Ämblikmehele on mängus kasutada antud Web Wingsi tiivad, mis loovad uutmoodi põnevust ning lubavad vaenlaste vastu kindlamini astuda. Mängulavaks on New York, mis on avatud suuremalt kui kunagi varem – lisatud on legendaarsed linnaosad Queens ja Brooklyn.

Osta saad ka Ämblikmehe-teemalisi lisavidinaid ja PS5 konsooli

Selleks, et fännid saaksid mängust viimast võtta, on Sony välja toonud ka Ämblikmehe-teemalise PS5 puldi. DualSense Spider-Man 2 Limited Edition nime kandva puldiga saad veelgi ägedama mängukogemuse. Pulti on võimalik juba tellida ning kätte saab selle alates 1. septembrist.

Meeleolu on võimalik luua ka PlayStation 5 kattega, mis samuti on uue mängu stiilis graafikaga. Sedagi saab juba eeltellida, poodidesse jõuab see alates 8. septembrist.

Kui sul aga veel Playstationi mängukonsooli pole, siis pakub Sony tõeliselt head diili kogu komplekti soetamiseks. Limited Edition PS5 plaadilugejaga versiooniga saad kaasa nii uue puldi, konsoolikatte kui ka mängu. Kes praegu komplekti ära tellib, saab selle kätte alates 1. septembrist ning kaasa “Marvel’s Spider-Man 2” digitaalse koodi, mille saab lunastada mängu välja tulemisel.

Kõigi toodetega saad tutvuda ning tellimuse sisse anda Miterassa e-poes. Kui mängu kohta rohkem infot soovid, vaata siia.