Sony a7RM5 täiskaader-hübriidkaameraga saavutad ennenägematult elutruud fotod

Sony kaamerad on aja jooksul tunnustust kogunud nii asjaarmastajate kui ka proffide seas. Kui soovid pildistamise uuele tasemele viia ning eriti terava resolutsiooniga pilte teha, siis Sony a7RM5 kaamera on selleks õige valik.

Uuel kaameral on 35 mm täiskaader Exmor R® CMOS sensor, mis võimaldab salvestada 61 Mpx resolutsiooniga fotosid. Tänu sellele saad teha ülimalt teravaid ning detailirohkeid fotosid. Pilditöötlusel aitab kaasa uus Bionz XR protsessor, mis suudab kaheksa korda kiiremini samas mahus andmeid töödelda.

Sony on oma a7RM5 kaameras kasutusele võtnud spetsiaalse protsessori, kus fotode töötlemine käib tehisintellekti abil. Tegu on iseõppiva süsteemiga: tehisintellekt õpib aja jooksul aina paremini tundma kaamerasilma ette jäävaid objekte, nagu näiteks sõiduvahendeid, linde ja loomi, et neid võimalikult täpselt ja elutruult kujutada.

Samuti mõistab kaamera tehisintellekti abil paremini inimkeha erinevaid asendeid ning suudab reaalajas liikuvaid inimesi täpsemalt fokusseerida. Seda isegi juhul kui inimese nägu pole otse kaamerasse suunatud või on maskiga kaetud.

Selleks, et pildid ei tuleks udused, on kaamerasse paigutatud 5-teljeline keresisene stabilisaator. Nii fikseerib kaamera iga väiksemagi käeliigutuse ning tagab selge ja täpse lõpptulemuse igas olukorras.

Sony a7RM5 võimaldab lisaks pildistamisele salvestada ka videot 8K resolutsioonis ning kasutada Active Mode režiimi, mis aitab kompenseerida käes hoidmisest tulenevaid värinaid.

Kaamera käsitsemine on kasutaja jaoks tehtud võimalikult lihtsaks tänu puutetundlikule ekraanile, mida saab ka mitut moodi pöörata. Mitmed kaamera korpuse detailid on valmistatud magneesiumsulamist, tehes kere kergeks ning tagades vastupidavuse.

Kuna nii suure resolutsiooniga fotode ja videote salvestamine võtab palju ruumi, siis on kaamerale lisatud kaks mälukaardipesa. Pilte on võimalik salvestada kolmes eri tüüpi RAW-formaadis ning videot saab importida 16-bitises RAW-formaadis.

Sony ülivõimeka hübriidkaameraga saad põhjalikumat tutvust teha Sony Centeri esinduskauplustes või seda lähemalt uurida Miterassa e-poes.