Sony aitab peo käima tõmmata igas mõõdus kõlaritega, mis praegu eriti heade hindadega

Hea peo üheks komponendiks on hea muusika. Olgu pidu sees või väljas, Sony aitab sellele korraliku hoo sisse lükata oma suurte ja väikeste kõlaritega. Praegu on ka õige aeg nende ostmiseks, sest suure kampaania raames on hinnad eriti soodsad.

Kui eelistad väikest ja kerget kõlarit

Kõige väiksem valik kampaanias on Sony SRS-XB13 mudel, mis paistab silma efektse värvivaliku ja ülimalt kompaktse kuju poolest. Kerget kõlarit on hea reisile või matkale kaasa haarata. IP67 tolmu- ja veekindlus, 16 tundi vastu pidav aku ja Extra Bass tehnoloogia annavad kõvasti lisaväärtust juurde.

Sony SRS-XB23

Veidi suurema korpusega, kuid mugavalt kaasa võetavad on ka kõlarid SRS-XE200, SRS-XE300 ja SRS-XB23. Kõik nad on silindrilise kujuga ning peavad ilmastikuoludele tänu IP67 vee- ja tolmukindlusele kenasti vastu. Olenevalt mudelist jääb aku vastupidavus 12–24 tunni juurde, kuid võrreldes väiksema SRS-XB13 mudeliga on neil kõigil rohkem kõlarielemente, mis suudavad muusikat valjemini esitada ning tekitada mahlakamat bassi.

Väikesed peokõlarid, mis üllatavad valgusmänguga

Kes otsib väiksemat sorti peokõlarit, mida oleks lihtne kaasa võtta, peaks vaatama SRS-XG300 ja SRS-XG500 mudelite poole. Kõlarid mahuvad vajadusel ka seljakotti, kaasas kandmiseks on neile sisse ehitatud eraldi sangad.

Sony SRS-XG500

Tänu IP67 tolmu- ja veekindlusele pole probleemiks kõlariga aega veeta ka värskes õhus, isegi kui vihma peaks sadama. Akut ei pea samuti väga tihedalt laadima – ühe laadimiskorraga saab muusikat väiksemast mudelist kuulata kuni 25 tundi ning suuremast kuni 30 tundi järjest. Kui aga tarvis kiirelt akut täita, saab kõigest 10 minutiga mänguaega juurde kuni 70 minutit.

Väikese korpuse kohta teevad kõlarid väga head heli ning eriti sobivad need neile, kes hindavad madalaid sagedusi. Mega Bass tehnoloogia pakub võimsat bassi, visuaalset efekti lisavad kõlari otstes paiknevad LED-rõngad, mis muudavad värvi heliga samas rütmis.

Suured peokõlarid veelgi võimsama heliga

Kui eelistad suuremaid kõlareid, on valikus SRS-XP500 ja SRS-XP700 mudelid. Mõlemas kõlaris on kasutusel uuenduslik mitteringikujuline diafragma X-Balanced, mille pindala on suurem kui tavalistel kõlaritel. See tähendab, et heli on rikkalikum ja selgem, olenemata sellest, millist muusikastiili kuulate.

Mega Bass lisab madalatele helidele sügavust ning võimsust, valgusribad kõlarite ülemises ja alumises otsas aitavad mõnusamat peomeeleolu luua.

Nende kõlarite seest leiad samuti sissehitatud akud, mis võimaldavad muusikat kuulata igal pool, kus parajasti viibid. 25 tundi mänguaega tähendab, et pidu ei pea läbi saama liiga vara ning soovi korral saab seda pikendada hommikuni.

Sony SRS-XP500

Karaokeässadele mõeldud mudelid

Tunned, et ükski õige pidu ei saa peetud ilma karaoketa? Pole muret, Sony on just sinule mõeldes valmis meisterdanud mudelid MHC-V13, MHC-V43D ja MHC-V73D.

MHC-V13 kõlarit saab mugavalt liigutada tänu sisse ehitatud sangale ning muusika juhtimine käib mugavalt ja selgelt kõlari peal asetsevate nuppudega.

MHC-V43D ja MHC-V73D kõlarid on ratastel, mis muudab nende liigutamise veelgi lihtsamaks. Samuti on mõlemal mudelil äge juhtpaneel, kus käsklusi saab anda käeviibetega selle kohal. Heli ning helikõrguse reguleerimiseks ja mikrofoni sisselülitamiseks piisab ainult käeliigutustest.

MHC-V73D on aga veelgi mängulisem: selle juhtpaneelil on võimalik mängida näiteks Taiko trumme ning üksteisega osavuses mõõtu võtta.

Karaokemudelitel on kõrgete helide jaoks kaks tviiterit ning madalate helide jaoks eraldi bassielemendid. Viimaste puhul on kasutusel Jet Bass Booster tehnoloogia, mis tänu spetsiaalsele kujule võimaldab bassiheli ühtemoodi nautida otse kõlari kõrval või kaugemas toanurgas.

Karaoke jaoks on kasutusel rakendus Fiestable, mille abil saab lugusid valida, üksteise esitusi hinnata ning muusikapalade nimekirju koostada.