Sony annab osa raha kaamerate ja objektiivide ostuhinnast tagasi

Taaskord on Sony käima lükanud kampaania, mille raames saab valitud fotokaameratelt, objektiividelt ning muult fototehnikalt osaliselt raha tagasi küsida.

Kui oled kaamera otsinguil, leiad valikust mitu mudelit, mis on pärjatud ka EISA auhindadega. EISA on ekspertidest ja ajakirjanikest koosnev assotsiatsioon, mis valib igal aastal välja parimad tehnoloogiatooted ning seda ka kaamerate ja objektiivide hulgast.

Seepärast ongi just praegu, talvise kampaania ajal, hea mõte osta näiteks Sony täiskaader-hübriidkaamera a7RM5 kere, sest selle täishinnast annab Sony 400 eurot tagasi. Selle auhinnatud täiskaader-kaamera mudeliga saad teha 61 Mpx fotosid ning filmida 8K resolutsioonis. Kaamera võimaldab ka kiiret hübriid-autofookust ning kuni 10 kaadrit sekundis sarivõtet.

Sony täiskaader-hübriidkaamera a7RM5

Suurt populaarsust kogunud vlogijatele mõeldud Sony ZV-E1 hübriidkaamera ostuhinnalt on võimalik tagasi saada 300 eurot. See ülimugav puutetundliku ekraaniga kaamera muudab kõigi sisuloojate elu lihtsamaks, sest kvaliteetsete piltide tegemisest rääkimata saab sellega videomaterjali efektsete lisadega salvestada ning seda endale sobival viisil töödelda.

Kui aga otsid uut objektiivi, siis sarnaselt Sony kaameratele on ka neist päris mitu pärjatud EISA auhindadega. Kindlasti on hea valik Sony G Master täiskaader 50mm f/1.4 normaalobjektiiv, mis saanud auhinna standardobjektiivide kategoorias, või Sony täiskaader 20-70mm f/4 normaal-suumobjektiiv, mis on pärjatud aasta parima objektiivi auhinnaga. Esimese puhul saab tagasi 100 eurot ning teise ostmisel 200 eurot.

Sony täiskaader 20-70mm f/4 normaal-suumobjektiiv

Kõrvale pole jäetud ka neid fotohuvilisi, kel kaamera ja objektiiv juba olemas. Näiteks Sony HVL-F60RM2 välgu ostuhinnast antakse kampaania raames tagasi 50 eurot. Kui aga oled hoopis kvaliteetse mikrofoni otsinguil, siis XLR-K3M eest võid tagasi küsida 100 eurot.

Selleks, et kampaanias osalevatelt toodetelt raha tagasi saada, tuleb esitada vastav taotlus selleks mõeldud veebilehel. Soovi korral saab seal täpsemalt uurida ka kampaania tingimusi ning tutvuda kõigi edasimüüjatega. Suure valiku tooteid lisaks eespool mainitud fototehnikale leiad Miterassa e-poest.

Kampaania kehtib Sony fototehnikale, mis on ostetud vahemikus 1. novembrist 2023. aastal kuni 21. jaanuarini 2024. aastal (kaasa arvatud). Tähele tuleb aga panna, et taotluse saab esitada 30 päeva jooksul peale ostu sooritamist ning viimaseks taotluse esitamise kuupäevaks on 15. märts 2024. aastal (kaasa arvatud).