Sony juhtmevabade kõlaritega saad muusika igale poole kaasa võtta

Juhtmevabade kõlarite eeliseks on võimalus neid muretult kaasa haarata, ilma et oleks tarvis kaableid kaasa vedada ja pistikupesi otsida. Sony kõlarid pakuvad lisaks sellele mugavusele ka selget heli ja mahlakat bassi. Kui oled uue kõlari otsinguil, siis kaalu neid variante.

Sony SRS-XE200

Selle kõlari loomisel on Sony eeskujuks võtnud professionaalsed kõlarid, mida kasutatakse kontsertidel. Korpus on kujundatud selliselt, et selles olevate kõlarielementide heli väljutatakse kitsa riba kaudu. Nii on suunatud heli konkreetsem ja detailirohkem ning jõuab sama kvaliteediga nii otse kõlari ees olijateni kui ka kaugemal olevate kuulajateni.

X-Balanced unikaalse kujuga kõlarielemendid tõstavad helisurvet, mis aitab luua võimsamat bassiheli ning vähendada moonutusi.

SRS-XE200 pakub ühe laadimiskorraga kuni 16 tundi kuulamisaega ning peab kindlalt vastu ka ilmastuoludele. IP67 tolmu- ja veekindlus võimaldab seda kasutada muretult ka vihmasel päeval.

Sony SRS-XB23

Sarnaselt SRS-XE200 kõlarile kasutab ka SRS-XB23 samasuguseid kõlarielemente. Lisaks neile leiab silindrikujulise korpuse mõlemast otsast passiivsed elemendid, mis võimendavad madalaid helisid ning muudavad muusika veelgi bassirikkamaks.

Kõlarit saab kuulata ühe laadimisega kuni 12 tundi jutti ning teha ka käed-vabad kõnesid. IP67 tolmu- ja veekindlust aitab aga kaitsta kõlarit erinevate ilmaolude eest ning soovi korral saab seda ka pesta.

Sony SRS-XG300

Kes aga suuremat kaasaskantavat kõlarit otsib, millega vabalt ka aiapidusid korraldada, siis SRS-XG300 on selle jaoks õige valik. Parajalt väike, et ka reisile kaasa võtta, kuid samas võimsa heliga. Kaasaskandmise aitab mugavaks muuta kõlari sisse ehitatud sang, mida vajadusel kenasti korpuse sisse saab peita.

Ka selle mudeli seest leiab X-Balanced tehnoloogial põhinevad kõlarielemendid, mis tänu oma ehitusele tõstavad helisurvet ning annavad edasi kvaliteetset ja moonutusvaba heli. Lisaks on kõlaril ka kaks tviiterit ning kaks passiivset elementi, et kõrgeid ja madalaid helisid tasakaalus hoida.

Aku kestab sellel mudelil kuni 25 tundi ning tänu kiirlaadimisele on võimalik 10 minuti pikkuse laadimisega juurde saada 70 minutit kuulamisaega. Sarnaselt teistele mudelitele on ka SRS-XG300 kaitstud ilmastiku eest IP67 tolmu- ja veekindlusega. Efekti lisavad aga LED valgussõõrid kummalgi pool kõlari otsas, mis muudavad värvust vastavalt muusikale.

Kõiki mainitud Sony kõlareid on võimalik üksteisega juhtmevabalt ühendada. Party Connect funktsioon kasutab Bluetooth ühendust ning selle abil saab omavahel siduda kuni 100 kõlarit, mis sama funktsiooni toetavad. Kui nii suurt pidu plaanis pole, siis Stereo Pair võimaldab kaks samasugust kõlarit omavahel ühendada ruumilisema heli saavutamiseks.