Sony kaamera või objektiivi saad praegu kuni 400 eurot soodsamalt

Peale selle, et Sony fototehnika ostult saab praegu raha tagasi taotleda, on võimalik mõni kaamera või objektiiv ka odavamalt soetada. Sony Centeri kampaania pakub kaameraid ja objektiive kuni 400-eurose soodustusega.

Tavahinnast 120 eurot soodsamalt on pakkumisel Sony hübriidkaamera a6100 kere, millega saab teha 24,2 Mpx fotosid ning millel on ka ülikiire autofookus. Samuti saab sellega salvestada 4K resolutsioonis videoid.

Sony DSC-RX100M7 kompaktkaamera

Kui soovid tähislahendust, siis on pakkumisel DSC-RX100M7 kompaktkaamera, millel juba objektiiv küljes – ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200mm lääts F2.8-4.5 avaga. Eelmisele mudelile sarnaste näitajatega kompaktkaamera pakub lisaks kuni 20 kaadrit sekundis sarivõtet AF/AE toega.

Eriti hea hinnaga – tavahinnast 400 eurot soodsamalt – saab hetkel kätte Sony DSC-RX10M4 kompaktkaamera, millel samuti objektiiv juba komplektis. Tänu Boinz X pildisensorile tulevad selle kaamera 20,1 Mpx resolutsiooniga fotod detailirohked ja eriti vähese müraga. Teha saab sellega kuni 24 kaadrit sekundis autofookusega sarivõtet.

Sony 18-200mm f/3.5-6.3 OSS universaal-suumobjektiiv

Kes pigem videote tegemise või vlogimise suunitlusega aparaadi otsinguil, neile on Sonyl pakkuda soodsa hinnaga Sony ZV1 kaamera. Lisaks väga headele pildistamis- ning videosalvestamise omadustele on sel mudelil ka mugav puutetundlik juhtekraan. Kaamerale on sisse ehitatud palju funktsioone, mis aitavad vlogimiskunsti uuele tasemele viia.

Ka need, kel vaja uut objektiivi, leiavad kampaania ajal häid pakkumisi. Näiteks Carl Zeissi täiskaader 16-35mm f/4.0 OSS lainurkobjektiiv on 200 eurot soodsam. Tegu on Sony kaameratele mõeldud objektiiviga, mis kasutab nende E-mount kinnitussüsteemi ning tuleb koos integreeritud Sony OSS pildistabilisaatoriga.

Kui otsid universaalset lahendust, siis tasub vaadata Sony 18-200mm f/3.5-6.3 OSS suumobjektiivi poole, aga kui soovid oma kogu laiendada uue lainurkobjektiiviga, siis Sony 11mm f/1.8 mudel on praegu 50 eurot odavam.

Kõigi kampaaniatoodetega tutvumiseks külasta Miterassa e-poodi. Ostu tegemisega kiirustama ei pea, sest soodsate hindadega kaamerad ja objektiivid on saadaval käesoleva aasta lõpuni ehk 31. detsembrini.