Sony kaelakõlariga saad muusika endaga igale poole kaasa võtta

Enamasti oleme harjunud kasutama kõrvaklappe, mis käivad kas kõrva või kõrvade peale. Sony pakub oma kõlarivalikus ka unikaalset kaelakõlarit, mis asendab ühtaegu nii kõrvaklappe kui kodust nutikõlarit.

Ehkki huvitava kujuga kaelakõlar tundub esmapilgul harjumatu, toetub see tänu ergonoomilisele disainile kenasti õlgadele. Kerge korpus tagab kandmismugavuse ka pikema aja jooksul, seda enam et kõlari painduv keskmine osa muudab parima asendi leidmise lihtsaks.

Kõlar on pealtpoolt kaetud riidega, vastu keha toetuv osa on tehtud silikoonist. Katte alt leiab mõlemalt poolt nii kõlarielemendi kui ka passiivsed kiirgurid. Elemendid on suunatud ülespoole, et puhast ja selget heli saaks nautida teisi enda ümber häirimata. IPX4 pritsmekindlus annab meelerahu ka siis, kui kõlarid peaksid veidi vett saama.

SRS-NS7 kaelakõlar kasutab Sony 360 helitehnoloogiat, et muusikat ja taskuhäälinguid saaks kuulata ruumilise heliga. Komplektis oleva adapteri vahendusel on võimalik kõlar ühendada Sony Bravia teleritega ning nautida detailset Dolby Atmos helipilti. Adapter aitab vähendada ka heli viivitust saadete ja filmide esitamisel.

Kaelakõlaril on sisseehitatud mikrofon, mille abil saab telefoni tulevad kõned suunata otse kõlarisse. Seega ei pea telefoni kõrva ääres hoidma, vaid saad kõne tehtud ka muude toimingute kõrvalt. Taustamüra vähendamise tehnoloogia tagab ka alati puhta ja selge kõne.

Mugava lisavõimalusena saab SRS-NS7 kõlari ühendada mitme seadmega korraga. Näiteks kui kuulad telefonist muusikat, aga samal ajal tuleb sülearvutist töökõne, siis paneb kaelakõlar muusika automaatselt pausile, et saaksid kõne vastu võtta.

Kaelakõlar töötab ühe laadimisega kuni 12 tundi. Tänu kiirlaadimisele pikeneb kuulamisaeg kõigest 10-minutilise laadimisega ühe tunni võrra.

Sony SRS-NS7 kaelakõlar on saadaval Sony Centeri kauplustes ning e-poes. Kõlari kohta saad lähemalt lugeda siit.