Sony parimad müra summutavad kõrvaklapid on nüüd saadaval uues silmapaistvas värvikuues

Sony tippklassi kõrvaklapid on tuntud nii hea heli kui ka väga efektiivse mürasummutuse poolest. Ühed parimad omas kategoorias on üle pea käivad juhtmevabad WH-1000XM5 klapid, mis on palju kiitust ja tunnustust kogunud kogu maailmas.

Nüüd on WH-1000MX5 mudel saadaval lisaks mustale ja hõbedasele värvile ka sügavsinisena. Klappide matt pinnaviimistlus ja sinine toon on ühteaegu nii praktiline kui ka silmapaistev. Klappe ja kandekotti ehivad maitsekas pronksitoonis aktsendid, mis rõhutavad luksuslikkust veelgi.

Peale kauni värvitooni pakuvad kõrvaklapid muidugi ka esmaklassilist kasutuskogemust. 30 mm kõlarielemendid pakuvad selget heli ja sinna juurde ka võimast bassi. Kes madalaid sagedusi esile tõsta ei soovi, saab helipildi oma maitse järgi seadistada Sony rakenduse Headphones Connect vahendusel.

Parima helikogemuse taga on Hi-Res Audio standard, mis võimaldab kuulata kõrge eraldusvõimega heli. Madala kvaliteediga heli aitab paremaks muuta heliparandustehnoloogia DSEE Extreme.

Müra summutamiseks on Sony spetsiaalselt selleks otstarbeks välja töötanud QN1 mürasummutuse protsessori, mis on integreeritud Sony V1 protsessoriga. Kaks kiipi juhivad kaheksat mikrofoni, mis püüavad ja analüüsivad välishelisid. Protsessi tulemusel saavutatakse eriti tõhus mürasummutus igas keskkonnas.

WH-1000XM5 kõrvaklapid on hea valik ka käed vabad kõnede pidamiseks, sest kõnekvaliteet on esmaklassiline. Selle saavutamiseks kasutatakse nelja mikrofoni ja tehisintellektil põhinevat algoritmi, mis kombinatsioonis vähendavad väga tõhusalt häält segavaid taustahelisid ja tuulemüra.

Mahukad akud lubavad kõrvaklappe kasutada kuni 40 tundi järjest. Kiirlaadimine võimaldab 10 minutiga aku kestust 5 tunni võrra pikendada.

Kasutamist aitab hõlbustada puutetundlik juhtimine otse klappide pealt, olgu selleks heli reguleerimine või mürasummutuse taseme muutmine. Samuti on võimalik kasutada Google’i ja Alexa häälassistente.