Sony populaarsed hübriidkaamerad on saadaval väga magusate hindadega ning lisagarantiiga

Kui tunned, et nutitelefoni kaamera jääb pildistamisel ja videote tegemisel lahjaks ning soovid professionaalsemat lahendust, aitab Sony hädast välja. Hetkel on mitu täiskaader-hübriidkaamera mudelit ja spetsiaalselt vlogijatele mõeldud ZV-E1 mudel saadaval väga heade hindadega.

Kes videosisu tegemise vastu suuremat huvi tunneb või oma vlogimisoskuse uuele tasemel tahab viia, saab valida väga võimeka ZV-E1 mudeli, mis just selle suunitlusega turule on toodud.

Kaameras on kasutusel uusim Bionz XR protsessor, mis võrreldes eelmise põlvkonnaga on pea kaheksa korda kiirem. See tähendab, et ka pilditöötlus käib varasemaga võrreldes oluliselt kiiremini. ZV-E1 mudeliga saab teha 12.1 Mpx resolutsiooniga pilte ning filmida 4K resolutsioonis videot. Tänu CMOS Exmor R tagantvalgustusega sensorile on pildid teravamad ning vähese müraga. Samuti võimaldab see jäädvustada väga häid sügavuefektiga kaadreid.

Sony a7M4

Spetsiaalselt vlogijatele mõeldes on lisatud mitmeid funktsioone ja režiime, mis aitavad saavutada parima tulemuse. Videotele on võimalik lisada värvifiltreid, Framing Stabilizer funktsioon hoiab inimesi ja liikuvaid objekte automaatselt fookuses ning Dynamic Active Mode aitab filmimise ajal pildi stabiilsust parandada.

Soodushinnaga on müügis ka teisi täiskaader-hübriidkaameraid. Sony a7c on neist kõige väiksem ja kompaktsem ning võimaldab filmida 4K resolutsioonis sisu koos HDR-toega. Kaameral on muu hulgas uut tüüpi kiire autofookus – samasuguse lahenduse leiab teiseltki Sony kampaaniakaamera mudelilt a7M3. Mõlemad mudelid on hetkel tavahinnast 300 eurot soodsamad.

Veelgi rohkem funktsioone leiab a7M4 mudelilt, millel võrreldes eelmise kahega on ka pikslite arv suurem – 24 Mpx resolutsiooni asemel saab sellega teha 33 Mpx resolutsiooniga pilte. Lisaks on a7M4 mudelil reaalajas toimiv autofookus, mis suudab tuvastada inimesi, loomi ja muid objekte. Selle mudeli ostuhinnast annab Sony hetkel alla 400 eurot.

Sony a7M3

Veelgi professionaalsema kogemuse saab aga a7RM4 ja a7SM3 mudelitega. Mõlemad teevad väga kõrge resolutsiooniga teravaid fotosid ning salvestavad 4K resolutsioonis videopilti. Keresisene 5-teljeline optiline pildistabilisaator koos Active Mode režiimiga aitavad vähendada käest filmimisel kaamera värisemisest tulenevat mõju.

Kui a7SM3 kaamera saab hetkel 400 eurot tavahinnast soodsamalt, siis a7RM4 on lausa 540 eurot odavam.

Peale väga hea hinna tuleb ZV-E1, a7M3, a7c, a7M4 ja a7SM3 mudelitega kaasa üks aasta lisagarantiid. 3 aasta pikkuse garantii saamiseks tuleb ost registreerida MySony keskkonnas. Lisagarantiid on võimalik saada ostudele, mis on tehtud enne 31. jaanuari 2024. Ostu saab registreerida 60 päeva jooksul peale lõpptähtaega, täpsemalt saab kampaania kohta infot siit.

Kõikide kaameratega saab kaasa ka ligipääsu Sony Alpha Academy ekspertide online-fotokoolitustele. Selleks tuleb teha sony.ee veebilehel MySony konto ja seejärel skaneerida ostetud toote pakendil olev QR-kood.