Sony soodusmüük: uue teleri saad kätte vähem kui 300 euro eest!

Tehnika areng on viimastel aastatel olnud ülikiire ning sellest pole puutumata jäänud ka telerite maailm. Uued tehnoloogiad aitavad aina paremat pilti pakkuda ja seda üha soodsamate hindadega. Praegu ongi õige aeg telerivahetuseks, sest Sony sooduskampaania raames on mõne mudeli hind kukkunud lausa 45 protsenti!

Hinnad on alla löödud

Kel suurt telerit tarvis pole, saab 32-tollise KD-32W800P1 mudeli kätte kõigest 299 euroga. Tavahinnast 25 protsenti soodsamal mudelil on olemas ka Google TV tugi, mis lisab nutitoe ja rikastab vaatamiskogemust.

Sony KD-43x80K

Mitu 43-tollise LED-ekraaniga mudelit on saadaval 33-protsendilise soodustusega. 899-eurose tavahinna asemel tähendab see kampaaniaperioodil 599-eurost soodushinda. Just nii soodsalt saab näiteks KD-43X80K mudeli, millel olemas HDR10 ja Dolby Vision tugi ning võimekus edastada 4K pilti. Ei puudu ka häälkäskluste andmise tugi ning mugav ühendamisvõimalus nutiseadmetega.

Suuremate telerite huvilistele pakub Sony 55-tollist mudelit XR-55X90K, mis on tavahinnast 500 eurot soodsam ehk kätte saab selle 999 euroga. Kõik vajalik parima vaatamiskogemuse jaoks on olemas. Uusim Cognitive Processor XR hoolitseb selle eest, et teleri pilt oleks alati parima kvaliteediga.

Kel vajadus suurema ekraani järele või soov kõige parem pakkumine saada, peab kindlasti üle vaatama KD-75X82K mudeli. Parima tehnoloogiaga varustatud 75-tollise ekraaniga 4K pilti pakkuv teler on hetkel saadaval 1099 euroga. See on tavahinnast lausa 900 eurot soodsam.

Sony KD75-75x82K

Kõigil teleritel on Google TV

Sony pakub Google TV tuge kõigile mudelitele, mis parasjagu sooduskampaania raames saadaval. See tähendab, et sisu otsimine käib kiiremini ja mugavamalt ning ligipääs striiminguplatvormidele on vaid nupuvajutuse kaugusel.

Tänu sellele saab kasutada ka kodumaiste teenusepakkujate Telia, Elisa, Go3, Viaplay ja Apollo TV sisu otse TV-rakenduse vahendusel.

Google TV võimaldab luua eraldi kasutajate profiile, kus igaüks saab sisu hallata oma eelistuse järgi. Eraldi profiili saab luua ka lastele, et vanusepiirangu järgi sisu filtreerida.

Google TV leiad ka Sony 2023. aasta mudelitelt XR-55A80L ja XR-65A80L, mille hind on praegu samuti tavapärasest soodsam.

OLED ja Mini LED pakuvad tippkvaliteeti

Kes parimatest parimat tahab kogeda, sellele on Sonyl pakkuda mitu OLED ja Mini LED ekraanitehnoloogial põhinevat mudelit. Võrreldes klassikalise LED-ekraaniga pakuvad OLED ja Mini LED veelgi paremat vaatamiskogemust.

Sony XR-55A75K

Kuigi tehnoloogiliselt on tegu erinevate lahendustega, paistavad tumedad ja mustad toonid mõlema puhul sügavatena, mis omakorda aitab ülejäänud värvid elavamaks muuta. Võrreldes klassikalise pilditehnoloogiaga pakuvad need ka paremat kontrasti, laiemat vaatenurka ning suuremat värviulatust.

Telerites on kasutusel uusimad ja parimad Sony pildiparandustehnoloogiad, mis teevad kasutuskogemuse veelgi paremaks ning tagavad alati hea pildikvaliteedi. Muidugi on ka nendel mudelitel Google TV tugi ja võimalus kiirelt ning mugavalt nutiseadmeid ühendada.

OLED-telerite hinnad algavad 1299 eurost. Selle raha eest on võimalik saada 55-tollise ekraaniga XR-55A75K mudel, millel on kõik eespool nimetatud omadused olemas. Muidugi leiab valikust soovi korral ka suurema ekraaniga mudeleid.

Kes aga tõelist tippklassi soovib kogeda, siis kampaania raames on võimalik Sony 85-tollise ekraaniga Mini LED teler XR-85X95K soetada 3999 euroga – see on tavahinnast lausa 2300 eurot soodsam.