Sony uus peokõlar paneb peo mürtsuma

Sony täiendas oma populaarsete peokõlarite rivi uue mudeliga – SRS-XV500 on võimsa heliga, sisseehitatud valgustusega ning kauakestva akuga. Isegi karaokemikrofoni saad kõlariga ühendada, et kogu õhtu laulda.

Pidutse toas või õues

Võimsat heli aitavad luua kaks X-Balanced kõlarielementi koos mahlase bassiga ning kaks kõrgsageduskõlarit, mis pakuvad selget vokaali ja laiendatud helivälja.

SRS-XV500 aku pärast pole tarvis muret tunda, sest täislaetuna peab see vastu kuni 25 tundi. Ja kui pidu venib pikemaks, saab alati kasutada kiirlaadimise funktsiooni, mis annab 10-minutilise laadimisega kuni 2,5 tundi muusika laskmise aega juurde. Lisaks on sisseehitatud akul ka spetsiaalne hooldusfunktsioon, mis takistab selle ülelaadimist.

Sony uut kõlarit saad kasutada nii siseruumides kui ka õues, isegi kui vihma tibutab – SRS-XV500 veekindlus on IPX4. Sisseehitatud käepidet pidi on kõlarit lihtne ühest kohast teise transportida ja mugavust lisab asjaolu, et kõlar ei pea tingimata olema püstises asendis, vaid selle võib paigutada ka horisontaalselt.

Efektsed lisaomadused

SRS-XV500 kõlariga saab korraldada ka karaoket. Selleks pole tarvis teha muud, kui mikrofon kõlariga ühendada ning oma lemmiklaul peale panna.

Kõlari tagaküljel on juhtnupud Echo ja Key Control, millega saad heli timmida oma eelistuste järgi. Ja veel: kuna sisendeid on topelt, saad karaokel laulda koos sõbraga või saata end kitarril. Ägedama peoatmosfääri loomiseks lülita aga sisse kõlarisse sisseehitatud valgustus.

SRS-XV500 ühildub nii Sony Music Centeri kui ka Fiestable’i rakendustega. Esimesega saad valida esitusloendeid, muuta valgustusmustreid ja helirežiime ning teha seda otse tantsupõrandalt. Fiestable’i rakendusest leiad loomingulisemaid funktsioone – näiteks erinevaid karaokefunktsioone, sealhulgas häälemoonutaja ja kajaefekt –, mis aitavad luua peoatmosfääri.

Sony on SRS-XV500 loomisel silmas pidanud ka keskkonnasõbralikkust ning kasutanud kõlari korpuses osaliselt taaskasutatud plasti.

Uus kõlar jõuab poelettidele 2024. aasta jaanuaris ning selle umbkaudseks hinnaks on 400 eurot. Soovi korral saad kõlari kohta täpsemalt lugeda Sony kodulehelt.