Sony WF-C700N on õige valik, kui otsid oma elu esimesi müra summutavaid kõrvaklappe

Sony on täiendanud oma kõrvaklappide valikut ning lisanud sinna kompaktsed juhtmevabad müra summutavad kõrvaklapid WF-C700N. Uued klapid jäävad soodsamasse hinnaklassi ning on mõeldud neile, kes oma esimest müra summutavat kõrvaklapipaari otsivad.

Kõrvaklappides on rida Sony tehnoloogiaid, mis tõstavad helikvaliteeti ning muudavad mürasummutuse efektiivsemaks. Mahlaka bassi edastamiseks on kõrvasiseste klappide sees 5 mm elemendid ning selge heli loomiseks DSEE heliparandustarkvara. Viimane aitab taastada heli detailirikkuse, mis muusikapalade digitaalsel kokkupakkimisel tihtilugu kaotsi läheb.

Mürasummutuse eest hoolitseb WF-C700N kõrvaklappides režiim Ambient Sound, mis oskab väliskeskkonna helisid sinu ümber vastavalt vajadusele optimeerida. Rakendus Headphones Connect võimaldab mürasummutuse taset ka ise reguleerida. Spetsiaalne režiim Focus on Voice muudab mürasummutust kõne ajal vähemaks ning võimaldab vestlust pidada nii, et kõrvaklappe pole tarvis ära võtta.

Funktsioon Adaptive Sound Control aitab mürasummutuse taset automaatselt sättida, kohandudes ümbritseva keskkonna helidega. See sobib hästi kohtadesse, mida regulaarselt külastate, näiteks kontorisse, jõusaali või kohvikusse.

WF-C700N klapid võtavad arvesse kõrva kuju, tänu sellele on neid mugav kanda ning need püsivad hästi kõrvas. Disainis on muu hulgas suurt tähelepanu pööratud tuulemüra vähendamisele, et kõne ajal oleks kasutaja hääl selge ka tuulistes oludes.

Mugavuslisade hulgas on ka Multipoint-ühendus, mis võimaldab kõrvaklapid siduda korraga kahe erineva Bluetooth-seadmega. Näiteks saab arvutist muusikat kuulates sujuvalt üle minna telefoni, kui kõne sisse tuleb.

Klappe saab ühe laadimiskorraga kasutada kuni 15 tundi järjest. 10 minuti pikkune laadimine annab ühe tunni kuulamisaega juurde. WF-C700N klappidega ei jää ka trennis ega vihma käes hätta, sest IPX4 veekindlus kaitseb märgade olude eest.

WF-C700N on saadaval neljas värvitoonis: must, valge, lavendlililla ja salveiroheline. Hea hinnaga kõrvaklappe saab osta Sony Centeri poodidest ning Miterassa e-poest.