Sony ZV-1F kompaktkaamera on ideaalne valik sisuloojatele ning praegu saadaval ka väga hea pakkumisega

Paljud sisuloojad kasutavad videote ja fotode tegemiseks nutitelefone, mille kaamerad on aja jooksul aina paremaks muutunud. Vaatamata sellele, et fotoaparaatide populaarsus on seetõttu vähenenud, suudab suurem osa neist endiselt pakkuda nutitelefonidest kvaliteetsemat tulemust. Sony uus ZV-1F kompaktkaamera on kõigile suunamudijatele ideaalne kaaslane, aidates neil oma loomingulise sisu uuele tasemele viia.

Just praegu on õige aeg endale uus kaamera hankida, sest kampaania korras annab Sony kõigile ZV-1F mudeli ostjatele kaasa ka kvaliteetse kaks ühes Sony GP-VPT2BT käsistatiivi. Seda saab kasutada nii käepidemena, mille otsa kaamera panna, kui ka statiivina, kui on soov filmida või pildistada tasapinnalt.

Sony GP-VPT2BT käsistatiiv ühildub kaameraga juhtmevabalt ning selle kaldenurka saab vastavalt vajadusele muuta. Parema haarde tagamiseks on käepide kujundatud näppude kontuuri järgi, lisaks on sellel juhtnupud, millega saad kiirelt pilti teha või filmimist alustada.

Sony ZV-1F kaamera paistab silma hea hinna ja kvaliteedi suhtega. 20,1-megapiksline Exmor RS CMOS lainurksensor võimaldab kaadrisse vaevata mahutada suurema ala ning lisab ka kauni sügavusefekti. Videot saab aga filmida 4K UHD resolutsiooniga. Suureks plussiks on ka kerge kaal (256 grammi) ning kompaktne kujundus, et kaamerat oleks lihtne kaasas kanda.

Kaamerale on lisatud mitmeid funktsioone, mille abil võimalikult kvaliteetne videopilt saavutada. Eye AF funktsioon aitab hoida inimese näo automaatselt fookuses ning selle vahetus käib lihtsa nupuvajutusega ekraanilt. Sony on eraldi vaeva näinud ka selle kallal, et kõiki nahatoone kuvataks videotes sellistena, nagu need päriselus on.

Kaamera kasutamist lihtsustab menüüsüsteem, mis on üles ehitatud sarnaselt nutitelefonidega. Kasutamise teeb mugavamaks lahti volditav ekraaniosa ning automaatne režiim, mis tuvastab pildi vertikaalse ja horisontaalse asetuse.

Sony kaamera ja käsistatiivi komplektiga saad lähemalt tutvuda Sony e-poes. Kiirusta, sest 199-eurone käsistatiiv tuleb ilma lisakuluta komplektis kaasa kuni 15. jaanuarini.