Summer Cashbacki kampaania: Sony annab sulle ostult kuni 400 eurot tagasi

Sony kaamerad on oma hea kvaliteedi poolest kasutaja poolt kõrgelt hinnatud. Kui oled samuti plaaninud soetada Sony kaamera või lisavarustust juba olemasoleva kaamerale, siis on selleks just nüüd õige aeg – juulikuu lõpuni on sul võimalik oma ostult kuni 400 eurot tagasi saada.

Kuidas see käib?

Sony raha tagasi kampaania sai alguse 1. mail käesoleval aastal ning kestab kuni 31. juulini 2023. Kõigil, kes on selles ajavahemikus ostnud kindlaid kampaaniatooteid, on võimalik teatud summa oma ostult tagasi saada.

Selle jaoks tuleb esitada vastav avaldus kampaanialehel. Lisaks ostutšekile tuleb üles laadida toote seerianumber ning foto tootel olevast seerianumbrist. Kui kõik vastab tingimustele, kantakse raha teie kontole tagasi 28 päeva jooksul.

Tähele tuleb panna aga seda, et kõik taotlused tuleb esitada 30 päeva jooksul peale ostu sooritamist ning viimaseks taotluse esitamise tähtpäevaks on 30.09.2023.

Milliste toodete eest raha tagasi saab?

Kõige suurema summa ehk 400 eurot, kannab Sony tagasi täiskaader hübriidkaamera a7M3 ja 24-105 mm täiskaader suumobjektiivi komplekti soetamise eest.

Kusjuures a7M3 kaamera on olnud üks populaarsemaid tooteid, mida kampaaniaperioodil ostetakse ning hetkel on seda võimalik soetada ka 19 protsenti tavahinnast soodsamalt. Lisaks on hittideks olnud Sony a7C ja a7M4 täiskaader hübriidkaamerate kered ning palju on kasutajate seas populaarsust kogunud ka Sony G Master 70-200 mm täiskaader telesuumobjektiiv ja täiskaader 85 mm teleobjektiiv.

Kui objektiividelt on maksimaalselt võimalik tagasi küsida kuni 200 eurot, siis kaamerate eest saab taotleda kuni 300 euro suurust tagasimakset. Lisaks kaameratele ja objektiividele on võimalik tagasimakset taotleda ka erinevatelt lisaseadmetelt nagu mikrofonid, mälukaardid ja kiirlaadijad. Lisavarustuse eest tagastatavad summad jäävad 50 ja 100 euro vahemikku.

Täpsemalt saad kampaania ja seal pakutatavate toodete kohta uurida Summer Cashback kodulehelt. Kõik saadaolevad tooted leiad Miterassa e-poest ning raha tagasi saamise tingimustega on võimalik lähemalt tutvuda siin lehel.