Too oma vana kaamera või objektiiv Sonyle ja saad uue tavahinnast oluliselt soodsamalt

Kvaliteetse kaamera eest tuleb välja käia arvestatav summa ning kui oled parajasti uut aparaati valimas, aitab iga soodustus ostuotsuse tegemisele kaasa. Seepärast ongi Sony otsustanud kõigile huvilistele taas kord vastu tulla ning lükanud käima tagasiostukampaania, mille raames on võimalik uue seadme ostuhinnast 100 kuni 300 eurot alla saada.

Kuidas see toimib?

Hea hinnaga uue kaamera või objektiivi saamiseks tuleb oma vana fototehnika tuua Sony Centeri esindusse. Vastu võetakse erinevate tootjate kaameraid ning objektiive, vastutasuks saavad aga kõik huvilised võimaluse soetada kampaaniaseadmeid soodustingimustel.

Näiteks tehakse mudelite a7c, a7M3, a7M4, a7RM4A, a7RM5 ja a7SM3 pealt soodustust 300 eurot. Sony Cinema Line kaamera ILME-FX30 soetamisel on hinnavõit 200 eurot.

Olenevalt objektiivi mudelist saab kampaania raames soodustust 100 kuni 200 eurot.

Kõigil huvilistel on võimalik uut fototehnikat juba praegu osta, kampaania lõpeb 30. septembril.

Millised mudelid on kampaania raames saadaval?

Kokku on vana uueks programmi raames saadaval 33 kaamerat ning objektiivi. Mõnel juhul on tegu ainult kaamera kerega, samas on valikus ka objektiiviga komplekte. Näiteks saab soodustust nii a7c hübriidkaamera kere soetamisel kui ka sama kaamera komplektilt, kuhu kuulub 28-60 mm objektiiv.

Sony Cinema Line kaamera ILME-FX30 puhul pakutakse võimalust osta ainult selle kere või see koos XLR-H1 käepidemega.

Valikus on ka suur hulk erinevaid objektiive, lisaks normaalobjektiividele mitmed G Master seeria lainurkobjektiivid ning teleobjektiivid.

Kogu kampaania valikuga on võimalik tutvuda siin lehel.

Sony pakub ka muid lisasoodustusi

Sony soodustused ei piirdu ainult käimasoleva kampaaniaga. Nimelt on võimalik väga paljude mudelite tavapärast 2-aastast garantiiperioodi pikendada ühe aasta võrra.

Kõigile, kes ostavad kampaanias osaleva kaamera enne 31. jaanuari 2024, saavad garantiipikendust taotleda kampaanialehel. Lisaks leiab sealt infot erinevate mudelite ning lisaseadmete kohta.

Neile, kes on fotograafia ja videote maailmas tegemas alles esimesi samme, pakub Sony head võimalust oma oskuste lihvimiseks. Nimelt saavad kõik, kes soetavad mõne kampaanias osaleva kaamera, tasuta ligipääsu Sony Alpha Academy ekspertide online-koolitusele. Selleks on tarvis minna Sony kodulehele, luua MySony konto ning skaneerida toote pakendil olev QR-kood.