Uus WRC-mäng on väljas: võta mõõtu rallimaailma parimatega

EA Sports on turule toonud kauaoodatud järje WRC rallimängule, mis saadaval ka PS5 platvormil. Värske mängu on välja töötanud sama tiim, kes oli ka palju kiidetud Dirt Rally seeria mängude taga.

WRC-mängu väljatöötamisel pöörati suurt rõhku võimalikult realistliku sõidukogemuse saavutamisele. Autod käituvad nii, nagu nad teeksid seda päriselus kruusateel või ülikiiretel ja käänulistel asfaltteedel. See kõik paneb mängija tundma end tõelise rallisõitjana ning pakub ülimalt kaasahaaravat kogemust.

EA Sports WRC-s saad ise kirjutada ajalugu ning asuda maailmameistri tiitli nimel võistlusse teiste tippsõitjatega. Seda saad teha Career mode režiimis, kus muuhulgas on võimalik ka ainulaadne võidusõiduauto valmis ehitada. Mõõtu on võimalik võtta nii Junior WRC, WRC2 kui ka WRC klassides.

Lisaks karjääriredelil samm-sammult tõusmisele võid soovi korral otse maailmameistritiitlit püüda Championship mänguvormis. Samuti pakub uus WRC mäng Regularity Rally režiimi, kus sõitjad peavad vaheajapunktidesse jõudma kindlas ajavahemikus, ja otse loomulikult saab oma oskused proovile panna, võisteldes teiste sõitjatega üle maailma online-režiimis.

Kokku saab mängus proovida 78 erinevat masinat. Nende seas on nii uusimad Toyota, Hyundai kui ka Fordi ralliautod, aga ka legendaarsed sõiduvahendid, mis tegid ilma eelmistel kümnenditel.

Samamoodi ei tule mängus puudust ralliradadest: esindatud on kõik WRC sarjast tuttavad, kaasa arvatud Eesti teedel toimunud kiiruskatsed. Sõita saab nii kruusal, asfaldil kui ka lumes. Kokku leiab mängust enam kui 200 kiiruskatset kogupikkusega üle 600 kilomeetri.

Kui tahad tunda ennast Ott Tänaku nahas või Kalle Rovanperäga mõõtu võtta, siis uus EA WRC Sports mänguga saad seda kogeda. Mängu saad soetada nii Sony Centeri poodidest kui ka Miterassa e-poest.

Kellel veel PS5 konsooli pole, aga tahaks mängu just sellel platvormil proovida, siis ka seda muret aitab Sony Center lahendada. Valikust leiad nii plaadilugejaga kui ka digitaalse versiooni.