Võta suvised seiklused ette koos Sony kõrvaklappidega

Suvel pole paremaid kaaslasi kui soe päike ning mõnus muusika. Kui eelistad viimast nautida üksi, siis on seda hea teha Sony kõrvaklappidega. Valik on suur ja lai, seega leiab igaüks enda jaoks midagi.

Soodne valik – Sony WH-CH400

Kui otsid oma esimest paari kõrvaklappe ja tahad, et need oleksid juhtmevabad, siis WH-CH400 pakub head kombinatsiooni: ülepea klapid on kerged ja mugavad ning lasevad muusikat kuulata kuni 20 tundi järjest.

Klappidel on olemas Bluetooth-ühendus ning NFC-tugi nutitelefoniga kiireks ühendamiseks ja ka mikrofon, mis võimaldab mugavalt käed-vabad kõnesid teha.

Juhtmevabad kõrvasisesed klapid – Sony WF-C500

Kui eelistad kõrvasiseseid klappe, siis on hea valik mudel WF-C500. Need kerged klapid on kõrvas mugavad ka pika aja vältel, treeningul või muidu õues liikudes pakub meelerahu IPX4 standardile vastav pritsmekindlus.

Voogedastusplatvormidel esitatavad muusikapalad võivad olla kokku pakitud, et vähendada mahtu. WF-C500 mudelis tuleb siinkohal appi DSEE-tehnoloogia, mis taastab kokku pakitud palade algse heli ning muudab need detailirohkemaks.

Lisaks saab WF-C500 klappe juhtida Sony rakenduse Headphones Connect kaudu, et muuta heliseaded endale sobivaks.

Kõrvaklappide akud kestavad kuni 10 tundi ning kaasas olev laadimiskarp lisab omalt poolt sama palju.

Kõrvasisesed mürasummutusega klapid – WF-1000XM4

Sony valikust leiab ka ühed maailma parimad mürasummutusega kõrvasisesed klapid. WF-1000XM4 mudel on turul olnud juba mõnda aega, kuid pakub endiselt väga head premium-klassi kuulamiskogemust.

Ülimalt efektiivse mürasummutuse tagavad väljapoole suunatud mikrofonid, mis jälgivad pidevalt välist mürataset ning vastavalt oludele vähendavad seda. Sama efektiivselt oskavad kõrvaklapid vähendada tuulemüra.

Võimsa bassiga klappide heli saab igaüks enda jaoks sobivaks sättida Sony rakenduse Headphones Connect vahendusel. Selle kaudu on võimalik seadistada ka mürasummutuse taset.

Võrreldes varasema mudeliga on kõrvaklappide laadimiskarp tehtud kompaktsemaks ning on lisatud juhtmevaba laadimise võimekus. Ühe laadimisega saab muusikat kuulata kuni 12 tundi ning laadimiskarp annab aega sama palju juurde.

Mürasummutuse tipptase – Sony WH-1000XM5

Kes aga ihkab parimatest parimat, sellele pakub Sony tõenäoliselt parimaid mürasummutavaid kõrvapealseid klappe maailmas. WH-1000XM5 mudeli sisse on peidetud terve rida tehnoloogiaid, et helikvaliteet oleks kõrge, mürasummutus ülimalt efektiivne ning telefonikõnede kvaliteet parim.

Klappe on võimalik üle Bluetoothi ühendada kahe eri seadmega. Nii saab mugavalt ja kiirelt ühest seadmest teise üle minna, kui selleks on vajadus.

Kõrvaklappide aku kestab kuni 40 tundi, aktiivse mürasummutuse kasutuse korral 30 tundi. Kiirlaadija laeb ühe tunni jagu kasutusaega kõigest 3 minutiga.